Το τυφλοποντικάκι

Πριν από λίγες εβδομάδες, μέσα από ένα σωλήνα στο προαύλιο του σχολείου μας, εμφανίστηκε ένα γατάκι. Τα παιδιά όταν το πρωτοείδαν, άρχισαν να φωνάζουν ότι είδαν έναν τυφλοπόντικα. Τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν ένα γατάκι μουσκεμένο από τη βροχή και πεινασμένο. Ήταν εκείνες οι μέρες που έβρεχε ασταμάτητα.
Στην αρχή δε μας εμπιστευόταν. Έβγαινε μόνο για να φάει και ξανακρυβόταν στην κρυψώνα του. Τα παιδιά ανέλαβαν την καθημερινή του φροντίδα και αυτό σιγά σιγά ξεθάρρεψε. Από φοβισμένο ποντικάκι μεταμορφώθηκε σε ένα χαδιάρικο γατάκι που έρχεται και τρίβεται στα πόδια σου, κάνει πατουσάκια και σε εκλιπαρεί για χάδια.
Είναι όμως χειμώνας και κάνει κρύο. Τα Σαββατοκύριακα μένει μόνο του και κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η τύχη του κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών. Ψάχνουμε λοιπόν υπεύθυνο κηδεμόνα που θα το υιοθετήσει. Είναι ήδη αποπαρασιτωμένο εσωτερικά και εξωτερικά και θα ακολουθήσει επίσκεψη στον κτηνίατρο.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στη κ. Κουρή Σταματίνα στο Α΄Γυμνάσιο και την κ. Ζήνα Κωτσοπούλου στο Β΄Γυμνάσιο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s