Αρσάκειος δρόμος

Τι καλύτερο για το ξεκίνημα της νέας περιόδου για την εφημερίδα μας από τον «Αρσάκειο δρόμο»; Αισθανόμαστε  ιδιαίτερα υπερήφανοι για αυτήν τη δράση των Σχολείων μας ,  την οποία οραματιστήκαμε πριν δύο χρόνια και τώρα… γίνεται πραγματικότητα. Είμαστε, κατά κάποιον τρόπο, η γενεσιουργός αιτία αυτής της διοργάνωσης την οποία ο Διευθυντής του Σχολείου μας , κ. Ι. Βακαλόπουλος, αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή με ιδιαίτερη θέρμη και σε 18 μέρες θα είναι γεγονός.

Ο «Αρσάκειος Δρόμος» διοργανώνεται την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016, στις 09.00 το πρωarsakeiosdromosί. Μπορούν να συμμετάσχουν μαθητές, γονείς, απόφοιτοι των Αρσακείων Σχολείων, γονείς και μαθητές των Σχολείων του Δήμου Διονύσου, καθώς και κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής.

Ο «Αρσάκειος Δρόμος» θα περιλαμβάνει διαδρομή 5 χιλιομέτρων, με αφετηρία και τερματισμό τα Αρσάκεια-Τοσίτσεια Σχολεία Εκάλης, και αμέσως μετά αγώνα δρόμου 900 μέτρων μέσα στις εγκαταστάσεις των Σχολείων, για μαθητές 9-12 ετών. Το κόστος συμμετοχής για τους δρομείς των 5 χιλιομέτρων θα είναι συμβολικό (5 ευρώ), ενώ οι μικροί δρομείς θα προσφέρουν τρόφιμα, με τα οποία θα ενισχυθεί το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Διονύσου. Πρέπει να τονιστεί ότι ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών είναι 1500 για τον δρόμο των 5 χιλιομέτρων και 300 για τον δρόμο των 900 μέτρων.

Για όσους επιθυμούν να συμμετέχουν είτε ως δρομείς είτε ως εθελοντές μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο  http://arsakeiosdromos.gr.

             Σας περιμένουμε όλους!

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s