Ι’ Διαρσακειακή Συνάντηση Δημιουργικού Προφορικού Λόγου

Για ακόμη μια χρονιά οι συμμαθητές μας θα διαγωνιστούν στο ομαδικό ρητορικό αγώνισμα των Διττών Λόγων ή σε ένα από τα ατομικά αγωνίσματα του Αυθόρμητου Λόγου, του Προτρεπτικού Λόγου και τής Νοηματικής Ανάγνωσης στις 18,19 και 20 Μαρτίου 2017. Οι μαθητές, μέσω τής συμμετοχής τους στα ομαδικά και ατομικά ρητορικά αγωνίσματα,έχουν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν τις επικοινωνιακές και γλωσσικές δεξιότητές τους,να αναπτύξουν γόνιμο διάλογο και να αρθρώσουν σαφή και τεκμηριωμένο λόγο. Καλούμε όλους τους συμμαθητές μας να δώσουν ένα δυναμικό παρόν ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους στη γλώσσα .Οι συμμαθητές μας μπορούν να δηλώσουν ενδιαφέρον στη Γραμματεία του Σχολείου τους.

Η συμμετοχή σου στο αγώνισμα των διττών λόγων, δεν αποκλείει -εφόσον το επιθυμείς- και τη συμμετοχή σου σε ένα από τα ατομικά αγωνίσματα.

*ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΡΗΤΟΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ. Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΙΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s