Ημέρα Φυσικών Επιστημών: πρωτιές στο σχολείο μας

Την Κυριακή 12 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στα Σχολεία της Εκάλης με μεγάλη επιτυχία η «Ημέρα Φυσικών Επιστημών: Πειραματίζομαι, Συν-ερευνώ, Διαγωνίζομαι» στην οποία συμμετείχαν μαθητές Γυμνασίου και των Α΄ και Β΄ τάξεων Λυκείου από όλα τα Αρσάκεια Σχολεία. Η ημέρα περιελάμβανε πειράματα επίδειξης, διαγωνισμό πειραμάτων για μαθητές Γυμνασίου και quiz γνώσεων.

unnamed (6)

Στην τελική φάση του quiz της Α΄ τάξης Λυκείου προκρίθηκαν και οι δύο ομάδες του Σχολείου μας. Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα την οποία αποτελούσαν οι μαθήτριες Ανδριτσάκη Νικολέττα, Γκιργκινούδη Δέσποινα, Δημητρίου Ζωή και Κασκαμπά Βικτωρία.

unnamed (3)

Τη δεύτερη ομάδα της τελικής φάσης αποτελούσαν οι μαθητές Ανδριτσάκης Δημήτρης, Μανωλοπούλου Εβιρόη, Στούρα Θεοδώρα και Τσαντρίζου Ιωάννα.

unnamed (7)

Στην τελική φάση του quiz της Β΄ τάξης Λυκείου προκρίθηκε και αναδείχθηκε νικήτρια η ομάδα του Α΄ Λυκείου Εκάλης, την οποία αποτελούσαν οι μαθητές Αντωνίνης Ευάγγελος, Κακούρη Μαρία-Κρινιώ, Ντε Πιαν Αλεξία και Χριστοπούλου Ολυμπία.

Ευχόμαστε θερμά συγχαρητήρια στους νικητές, αλλά και σε όλους τους συμμαθητές μας οι οποίοι συμμετείχαν στην Ημέρα με πρωτότυπα και εντυπωσιακά πειράματα επίδειξης Φυσικής, Χημείας και Βιολογίας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s