Φωτογραφική Λέσχη: «ΤΑΤΟΪ/ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ»

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η κ. Πρεβενιού Κυριακή, καθηγήτρια των καλλιτεχνικών στο Σχολείο μας, πραγματοποίησε μαζί με την ομάδα της  Φωτογραφικής Λέσχης έκθεση φωτογραφίας στη Στοά του Βιβλίου . Το θέμα της έκθεσης συνδέθηκε με το κτήμα Τατοίου του οποίου η εγκατάλειψη αποτυπώθηκε εναργέστατα από τον φακό των συμμαθητών μας.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη Παρασκευή και είχαν ιδιαίτερη επιτυχία. Όπως γράφουν οι συμμαθητές μας στο Προλογικό σημείωμα του καταλόγου της Έκθεσης «… με τις λήψεις μας προσπαθήσαμε να συλλάβουμε την ομορφιά του εγκαταλελειμμένου κτήματος Τατοίου αλλά και να ευαισθητοποιήσουμε το κοινό για αυτό το ξεχασμένο μνημείο της νεώτερης ιστορίας μας»

Τέτοιες πρωτοβουλίες από τους αγαπημένους μας δασκάλους συνιστούν μοναδικές ευκαιρίες δημιουργικότητας αλλά και συνεργασίας, στιγμές που κάθε δάσκαλος θέλει να έχει με τους μαθητές του και που του δίνουν δύναμη να συνεχίζει το έργο του.Τα λόγια της κ.Πρεβενιού το επιβεβαιώνουν: «Τη φετινή σχολική χρονιά είχα τη χαρά να συνεργαστώ με ιδιαίτερα παιδιά γεμάτα ιδέες,όρεξη για δουλειά και με αγάπη για τη φωτογραφία. Η φωτογραφική μας δουλειά «ΤΑΤΟΪ/ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ», είναι μια προσπάθεια εφαρμογής βασικών φωτογραφικών αρχών τόσο στη λήψη όσο και στις τεχνικές της φωτογραφίας.Αυτές οι δύο ώρες της Φωτογραφικής Λέσχης ήταν οι ομορφότερες της εβδομάδας…»

Συγχαρητήρια σε όλους!!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s