11οι ΑΓΩΝΕΣ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ

IMG_8330Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η σημερινή μέρα για τους συμμαθητές μας και τους δασκάλους μας, κατά την απονομή των βραβείων των 11ων Αγώνων Λόγου και Τέχνης, που συμπληρώνουν μια διαδρομή 11 χρόνων.Οι μαθητές των Αρσακείων Γυμνασίων και Λυκείων Ψυχικού, Εκάλης, Θεσσαλονίκης, Πάτρας, Ιωαννίνων και Τιράνων συμμετείχαν με διηγήματα, ποιήματα, μουσικά έργα, χρωματικές συνθέσεις, σκίτσα, φωτογραφίες και ταινίες μικρού μήκους. Αφετηρία της έμπνευσής τους το έργο του Marc Chagall, «Πάνω από την πόλη».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι λογοτέχνες και καλλιτέχνες που αποτέλεσαν τις επιμέρους κριτικές επιτροπές και απένειμαν τα βραβεία στους μαθητές και στις μαθήτριες είναι οι: Ποίηση: Γιώργος Βέης, Αντώνης Φωστιέρης.Διήγημα: Μάρω Δούκα, Αλέξης Σταμάτης.Χρωματική Σύνθεση – Σκίτσο: Γιάννης Μετζικώφ, Βίκυ Χατζηλάκου. Φωτογραφία – Ταινία Μικρού Μήκους: Αργύρης Θέος, Νίκος Βουτενιώτης. Μουσική: Κώστας Θωμαΐδης, Μιχάλης Καλογεράκης .Την εκδήλωση συντόνισε ο Γιάννης Μετζικώφ ενώ τα βραβευθέντα έργα απέδωσε με τον δικό της τρόπο για ακόμη μια φορά, Mάνια Παπαδημητρίου, εκλεκτή απόφοιτος των Σχολείων μας.

Λοιπόν, ξεκινάμε!!! Η συμμαθήτριά μας Μαριτίνα Φακατσέλη , μαθήτρια της Α΄Λυκείου, πήρε το Α΄Βραβείο στο σκίτσο.

IMG_8372

Η συμμαθήτριά μας Γεωργία Καλιαμπάκου, επίσης μαθήτρια της Α΄ Λυκείου πήρε το Β΄Βραβείο στο σκίτσο

IMG_8358

Η συμμαθήτρια μας Γεωργία Μπερσή πήρε το 3ο Βραβείο στη χρωματική σύνθεση

IMG_8356

 Στη φωτογραφία δόθηκαν τρία ισότιμα βραβεία δύο εκ των οποίων απέσπασαν οι συμμαθήτριές μας Κωνσταντίνα Δαλιάνη και Γεωργία Καλιαμπάκου

IMG_8325

IMG_8326

Συγχαρητήρια στις συμμαθήτριές μας , να είστε πάντα δημιουργικές!!!

 Το φωτογραφικό υλικό μας το προσέφερε η εικαστικός και λατρευτή δασκάλα μας κ. Κυριακή Πρεβενιού, η οποία και καθοδήγησε τις συμμαθήτριές μας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s